محل تبلیغات شما

آشپزهای خانگی گزینه های زیادی را در انتخاب نوع روغن برای تفت دادن ، پختن و آب پز کردن دارند. برخی مانند روغن زیتون کاملاً شناخته شده هستند و برخی دیگر مانند روغن آووکادو یا روغن نارگیل کمتر آشنا هستند. روغن آووکادو یک روغن خوراکی و موضعی است که از میوه گیاه آووکادو استخراج می شود. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است. امروز از میوه ی گلابی شکل این گیاه، روغنی بسیار مفید برای سلامتی تولید می شود به نام روغن آووکادو . اینجاست که

خرید روغن آووکادو مطرح میشود.

کدام روغن برای شما مناسب است؟ این بستگی زیادی به نوع پخت و پز شما دارد. نقطه دود روغن ، نقطه ای است که روغن شروع به سوختن و سیگار کشیدن می کند ، یکی از مهمترین مواردی است که باید در نظر بگیرید. اگر روغن را از نقطه دود آن گرم کنید ، نه تنها به عطر و طعم آن آسیب می زند ، بلکه بسیاری از مواد مغذی موجود در روغن تخریب می شوند - و روغن ترکیبات مضر به نام رادیکال های آزاد را آزاد می کند.

اگر فکر می کنید بهترین روغن پخت و پز برای سلامتی شما کدام است - و کدام روغن ها سالم نیستند - اختلاف نظر وجود دارد. TIME با دو متخصص روغن پخت و پز - لیز ویناندی ، متخصص تغذیه ثبت شده در مرکز پزشکی دانشگاه ایکس اوهایو و لیزا هوارد ، نویسنده کتاب بزرگ روغن های پخت و پز سالم - در مورد چگونگی انتخاب بهترین گزینه صحبت کردند.

روغن آووکادو

خرید روغن آووکادو یک انتخاب عالی است. مانند روغن زیتون بسیار بکر تصفیه نشده است ، اما دارای نقطه استعمال دخانیات بالاتر است ، به این معنی که می توان از آن برای پختن با حرارت بالاتر استفاده کرد و برای سرخ کردن بسیار مناسب است. عطر و طعم چندانی ندارد و همین امر باعث می شود گزینه خوبی برای پخت و پز باشد. هوارد می گوید: "این فقط مانند آووکادو خامه ای است." روغن آووکادو حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع و غیر اشباع است (دارای یکی از بالاترین محتوای چربی اشباع نشده در بین روغن های پخت و پز است) و همچنین ویتامین E. یک نکته منفی این است که گران تر است.

روغن آفتابگردان
این روغن سرشار از ویتامین E است. یک قاشق غذاخوری حاوی 28٪ مقدار توصیه شده روزانه فرد از این ماده مغذی است. دارای دود زیاد و عطر و طعم قوی نیست ، به این معنی که ظرف را تحت فشار قرار نمی دهد. با این حال ، روغن آفتابگردان حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا 6 است. بدن به آنها احتیاج دارد ، اما تصور می شود امگا 6 ضد التهاب است ، در حالی که امگا 3 ضد التهاب است. مصرف بیش از حد امگا 6 بدون تعادل با امگا 3 می تواند منجر به التهاب اضافی در بدن شود ، بنابراین تعدیل مهم است.

روغن بادام زمینی
روغن آجیل ، مانند بادام زمینی ، آزمایش در آشپزخانه می تواند جالب باشد ، به خصوص که انواع مختلفی وجود دارد. روغن بادام زمینی یکی از بالاترین محتوای چربی اشباع نشده در بین روغن های پخت و پز را دارد. معمولاً با طعم و بوی مغذی خوش طعم است و در حرارت زیاد به خوبی طبخ می شود.

روغن نارگیل
بسته به اینکه از چه کسی می خواهید ، روغن نارگیل یا باید اجتناب شود یا به میزان متوسط ​​از آن استقبال شود. نکته اصلی درگیری محتوای بالای چربی اشباع آن است. برخلاف سایر روغنهای گیاهی ، روغن نارگیل در درجه اول چربی اشباع شده است. همه موافق نیستند که چنین منبع غلیظ چربی اشباع برای سلامتی ممنوع است ، اما برخی از متخصصان ، از جمله انجمن قلب آمریکا ، استدلال می کنند که جایگزینی غذاهای پر چربی اشباع با گزینه های سالم می تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و باعث بهبود چربی شود. پروفایل ها هنوز هم ، دانش شروع کرده است به اینکه همه چربی های اشباع شده برای شما مضر نیستند.

به طور کلی ، هیاهوی زیادی در مورد محصولات نارگیل وجود دارد که به طور کلی توسط علم صدا پشتیبانی نمی شود. این بدان معنا نیست که این روغن باعث بیماری شما خواهد شد ، اما زیاده روی نکنید. ویناندی می گوید: "من روغن ضد نارگیل نیستم." "بدن ما به مقداری چربی اشباع نیاز دارد. اما این صنعت کار خوبی انجام داده است تا به نظر برسد این یک غذای فوق العاده است. تحقیقات قطعاً در آنجا نیست. "

این بدان معنا نیست که باید از شربت انبار ممنوع شود. چربی های اشباع می توانند روغن سالم تری برای استفاده هنگام پخت و پز در دمای بسیار بالا یا سرخ کردن غذا (کاری که قطعاً باید در حد متوسط ​​انجام شود) باشند ، زیرا در گرمای زیاد پایدارتر هستند. این بدان معناست که احتمال تجزیه و سیگار کشیدن در آنها کمتر است.

روغن سبزیجات
اصطلاح "روغن نباتی" به هر روغنی گفته می شود که از منابع گیاهی تهیه می شود و سلامت یک روغن گیاهی به منبع و محل مصرف آن بستگی دارد. بیشتر روغن های گیاهی موجود در بازار ترکیبی از روغن های کا ، ذرت ، سویا ، گلرنگ ، نخل و آفتابگردان است. ویناندی می گوید: "به طور كلی به مردم می گویم هر زمان كه می توانید از روغن زیتون به جای ذرت یا روغن سویا استفاده كنند." او می گوید ، "اینها وما برای شما مضر نیستند ، اما شما می توانید از روغن زیتون سود بیشتری ببرید."

هوارد می گوید ، هنوز هم روغنهای گیاهی تصفیه شده و فرآوری می شوند ، بدین معنی که آنها نه تنها فاقد طعم هستند ، بلکه مواد مغذی نیز دارند. "روغن نباتی بسیار فرآوری شده تضمین شده است. این "سبزیجات" نامیده می شود تا تولید کنندگان بتوانند هر روغن کالایی را که می خواهند - سویا ، ذرت ، دانه پنبه ، کا - بدون نیاز به چاپ برچسب جدید جایگزین کنند. " "روغنهای فرآوری شده از نظر تحمل گرما از بین رفته و در فرآوری سست شده اند." هاوارد می گوید ، برخی از این روغن ها ، به ویژه نخل ، با تخریب بیشتر زمین برای تولید همراه است.

لینک منبع:

دکاموند شیمی


نکات زیبایی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها